Suppen

Ook dit jaar bieden we weer SUP lessen aan! Deze lessen zijn voor leden en niet-leden. Iedereen kan dus meedoen! We geven SUP lessen voor beginners, SUP tour voor gevorderden en SUPyoga voor degenen die lekker tot rust willen komen op het water. 

SUP lessen

In de zomer bieden we SUP lessen aan voor ieder niveau. 

Tijdens de SUP les voor beginners gaan we aan de slag met peddelen, staan en balans en gaan een klein stukje op pad. Reken maar op een nat pak!

Tijdens de SUPtour gaan we 1,5 tot 2 uur met elkaar op pad en ontdekken we de plekjes op de Nieuwkoopse Plassen waar je anders nooit zou komen. Vanwege de duur en omdat we niemand alleen terug laten gaan is ervaring voor deze les wel vereist.

Heb je geen zin om je in te spannen maar wil je wel het water op? Dan kun je met onze SUPyoga lessen helemaal tot rust komen op je SUP board.

I.v.m. de kosten voor deze lessen vragen we een extra bijdrage van €7.50,- per les. Reserveren en betalen van een les kan via bovenstaande knop.

We verzamelen bij Bistro de Eerste Aanleg in Nieuwkoop. Parkeren kan aan de rechter kant van het pand.

Suppen bodegraven

Huur je eigen SUPboard

Wil je zelf op pad? Dat kan! Je kunt nu voor maar €12.50 per uur een SUPboard huren bij Strand Zomer. We hebben 6 SUPs om te verhuren, dus je kunt ook met je vriendengroep op pad. Klik op onderstaande button om je SUP board te reserveren, betalen doe je gemakkelijk online via iDeal. 

 

Adres:

Bistro de Eerste Aanleg

Zuideinde 15

2421AA Nieuwkoop

 

Parkeren kan aan de rechter zijde van het pand en is gratis. Je kunt je binnen melden. 

 

*Het huren van een SUP is mogelijk vanaf medio mei 2022