Suppen

Sinds deze zomer bieden wij SUP lessen aan voor alle leden voor N-Joy. We geven SUP lessen voor beginners, SUP tour voor gevorderden en SUPyoga voor degenen die lekker tot rust willen komen op het water. Ben je geen lid? Dan kun je je eigen SUP board huren om zelf op pad te gaan!

SUP lessen

In de zomer bieden we SUP lessen aan voor ieder niveau. 

Tijdens de SUP les voor beginners gaan we aan de slag met peddelen, staan en balans en gaan een klein stukje op pad. Reken maar op een nat pak!

Tijdens de SUPtour gaan we 1,5 tot 2 uur met elkaar op pad en ontdekken we de plekjes op de Nieuwkoopse Plassen waar je anders nooit zou komen. Vanwege de duur en omdat we niemand alleen terug laten gaan is ervaring voor deze les wel vereist.

Heb je geen zin om je in te spannen maar wil je wel het water op? Dan kun je met onze SUPyoga lessen helemaal tot rust komen op je SUP board.

Reserveren doe je gemakkelijk via de Sportivity App.

I.v.m. de kosten voor deze lessen vragen we een extra bijdrage van €5,- per les. De lessen kun je nu reserveren in de Sportivity app, en bij registratie van je aanwezigheid worden de kosten automatisch verwerkt en afgeschreven bij de eerstvolgende incasso. 

We verzamelen bij Strand Zomer, Meijepad 4 in Nieuwkoop. Hier zijn kleedhokjes (geen douche) en toiletten aanwezig. 

Suppen bodegraven

Huur je eigen SUPboard

Wil je zelf op pad? Dat kan! Je kunt nu voor maar €12.50 per uur een SUPboard huren bij Strand Zomer. We hebben 6 SUPs om te verhuren, dus je kunt ook met je vriendengroep op pad. Klik op onderstaande button om je SUP board te reserveren, betalen doe je gemakkelijk online via iDeal. 

 

Adres Strand Zomer: 
Meijepad 4
2421AK Nieuwkoop 

Parkeren: 
Parkeren is bij Strand Zomer niet mogelijk. Om bij het strandpaviljoen te komen kun je het beste je auto parkeren in het begin van de woonwijk bij de parkeerplaats naast Zuideinde 44c of in de nieuwbouwwijk. Let op, want voor parkeren buiten de vakken geldt een wegsleepregeling! Daarna is het nog 600 meter wandelen/fietsen naar het strandpaviljoen. De route is met borden aangegeven. Met de fiets is het paviljoen natuurlijk wel direct te bereiken.

 

Op locatie zijn schone openbare toiletten en kleedhokjes aanwezig. Na je SUP activiteit kun je heerlijk neerstrijken op het terras van Strand Zomer.