Over N-Joy Sportcentre in Bodegraven

Over N-Joy Sportcentre in Bodegraven

N-Joy Sportcentre helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen, minder lichamelijke klachten of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis dagpas. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. N-Joy Sportcentre in Bodegraven is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom N-Joy Sportcentre?

Waarom N-Joy Sportcentre?
100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij N-Joy Sportcentre altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Gezellige sfeer!
Gezellige sfeer!

Een gezellige sfeer met een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Wij kennen iedereen bij naam! Een gezellig praatje of lekker zelfstandig op je eigen tempo sporten, het kan bij ons altijd.

Bereik jouw doelstellingen!
Bereik jouw doelstellingen!

Wil je weer fitter worden, afvallen, lichamelijke klachten verminderen, of ben je juist toe bent aan meer ontspanning, bij N-Joy Sportcentre werken we aan jouw specifieke doelstellingen!

De meest complete sportschool in Bodegraven!
De meest complete sportschool in Bodegraven!

Bij ons ben je voor alles op het juiste adres: individueel fitness, uitgebreid groepslesrooster, medische begeleiding, personal training, Fit Cirkel, sauna & zonnebank.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Anja

“Ik train al 3 jaar bij Nicole. Ze helpt je heel goed en luistert naar je wat je wel en niet kan en houdt daar rekening mee. Ze is meelevend en ik voel me erg op mijn gemak bij haar.Voor mij is ze de ideale Personal Trainer, een topper!!”

Anja

Solange

“Super blij met de personal training van Nicole. Het is een vrolijke en energieke meid. Er wordt uitgebreid gesproken en mee gedacht over voeding. Daarnaast word ik op een gezellige en enthousiaste manier gemotiveerd om keihard te trainen. Ben inmiddels al 10kg kwijt!”

Solange

Cernille

“PT is voor mij een stok achter de deur om in beweging te komen en te blijven. Nicole is daarin the best! Ze houdt rekening met wat je aan kan maar daagt je tegelijkertijd uit om steeds het beste uit jezelf te halen en vorderingen te maken.”

Cernille

Marcel

“Ik heb sinds een paar maanden PT bij Nicole. Het is echt wel pittig! Ondanks dat ik Nicole al jaren ken en het dus heel gezellig is, is ze heel professioneel met haar werk bezig. Dus 2 vliegen in 1 klap! Na de PT een heerlijk voldaan gevoel.”

Marcel

Linda

“Sport nu ruim een jaar met veel plezier bij N-joy sportcentra Bodegraven. Ik wilde graag een aantal doelen bereiken wat je met persoonlijke begeleiding nog beter kan bereiken, en ervaar elke PT les als een feestje. We hebben veel lol en ze daagt me uit met alle oefeningen om het beste uit mezelf te halen!”

Linda

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

N-Joy Sportcentre in Bodegraven: Jouw partner in afvallen, gezondheid en ontspanning!

Het is al meerdere jaren bekend dat N-Joy Sportcentre mensen uit Bodegraven helpt op het gebied van (weer) fitness, gezondheid en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze gratis dagpas en onze lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met N-Joy Sportcentre

Maak kennis met N-Joy Sportcentre