Medische Fitness

Wil je wel naar de sportschool maar weet je niet wat je aan moet met je knieen? Moet je op advies van de huisarts gaan sporten maar heb je geen idee hoe? Moet je geopereerd worden, of ben je net geopereerd en wil je weer fit worden? Dan helpt onze eigen fysiotherapeut je op weg. 

Medisch Fitness

Medische fitness is gericht op sporten en bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut of medisch fitnessinstructeur. Het heeft uiteindelijk een doel, bijvoorbeeld om te revalideren van een blessure of aandoening, maar het kan ook goed zijn voor mensen die hun fysiek willen optimaliseren terwijl ze een onderliggende aandoening hebben. 

Zo kun je bij ons terecht voor of na een operatie om je conditie weer op peil te krijgen, maar ook om verantwoord te kunnen sporten als je bijvoorbeeld hart of longproblemen hebt. 

Onze eigen fysiotherapeute Rosanne helpt jou op weg! Vul hiernaast het formulier in, of de gratis lidmaatschapstest. In een kennismakingsgesprek bespreken we welke mogelijkheden voor jou het beste zijn.

Meer informatie over Medisch fitness

12 weken kickstartprogramma

Wil je wel naar de sportschool, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je je doelen bereiken? Wil je eindelijk eens echt je goede voornemens nakomen? Dan is ons 12 weken kickstartprogramma geschikt voor jou! 12 Weken lang begeleiden we je van A tot Z  en zorgen we ervoor dat jij je doelen behaalt. Ook daarna blijven we je begeleiden. Wij zijn je stok achter de deur.