Begeleid Fitness

Extra hulp nodig in de fitness? Begin je net en weet je niet waar je moet starten? Wij helpen je verder.

Begeleid Fitness

De sportschool kan best een grote stap zijn om te zetten. Zelfstandig kunnen of willen fitnessen is niet vanzelfsprekend en lang niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak in de sportschool. Apparaten zijn soms ingewikkeld en zelf de motivatie opbrengen kan moeilijk zijn. Als je een medische aandoening hebt wordt het nog lastiger.

Herken jij je in het bovenstaande? Dan is begeleid fitnessen bij N-Joy Health wat voor jou. Met onze Life Fitness Circuittraining kan je namelijk op een laagdrempelige manier aan je conditie werken. De apparaten zijn super eenvoudig en er staat altijd een instructeur om je verder te helpen. Je staat er nooit alleen voor en je bent binnen 45 minuten klaar met je training. Ook voor medische fitness ben je hier op de juiste plek.

Met maximaal 5 deelnemers tegelijkertijd kun je op een gezellige en makkelijke manier aan je conditie werken. Dit is ook heel geschikt voor mensen met medische problemen of overgewicht. Je houdt er ook nog eens leuke sociale contacten aan over.

Meer informatie over begeleid fitness

Impressie

Medische Fitness
medische fitness

12 weken kickstartprogramma

Wil je wel naar de sportschool, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je van plan eindelijk je doelen te bereiken? Wil je eindelijk eens echt je goede voornemens nakomen? Dan is ons 12 weken kickstartprogramma geschikt voor jou! 12 Weken lang begeleiden we je van A tot Z  en zorgen we ervoor dat jij je doelen behaalt. Ook daarna blijven we je begeleiden. Wij zijn je stok achter de deur.