Afvallen

Wil je graag afvallen maar lukt het niet? Zoek dan niet verder. Jouw persoonlijke afvalcoach in Bodegraven helpt je verder.

Afvallen onder begeleiding

Wist je dat meer dan de helft van de Nederlandse bevolking matig of ernstig overgewicht heeft? Bovendien heeft 15% van de Nederlanders zelfs obesitas. 

Wil jij ook afvallen maar wil je dit op een verantwoorde manier doen? Dan ben je voor afvallen bij N-Joy Health op het juiste adres. 

Onze BGN voedingscoaches in Bodegraven begeleiden je het gehele traject met afvallen totdat jij je doel hebt behaald. Doordat onze coaches BGN geregistreerd zijn vergoed de zorgverzekeraar in sommige gevallen zelfs de investering die jij in jezelf doet. 

Met een persoonlijk voedingsplan gaan we samen met jou aan de slag. Wij richten ons niet op shakes en maaltijdvervangers, maar op pure, echte voeding, zodat afvallen makkelijker wordt.

Meer informatie

Onze Voedingscoaches

Personal Trainer Bodegraven
Personal Trainer Bodegraven
Personal Trainer Bodegraven
Personal Trainer Bodegraven

Onze vriendelijke tarieven

Ons persoonlijke voedingsplan is een maandelijks abonnement die je na de eerste looptijd maandelijks op kunt zeggen. Zeg je niet op, dan loopt je abonnement maandelijks door. Voor onze tarieven hoef je het niet te laten.