Afvallen

Wil je graag afvallen maar lukt het niet? Zoek dan niet verder. Jouw persoonlijke afvalcoach in Bodegraven helpt je verder.

Afvallen onder begeleiding

Wist je dat meer dan de helft van de Nederlandse bevolking matig of ernstig overgewicht heeft? Bovendien heeft 15% van de Nederlanders zelfs obesitas of morbide obesitas. 

Wil jij ook afvallen maar wil je dit op een verantwoorde manier doen? Dan ben je voor afvallen onder begeleiding bij N-Joy Health in Bodegraven op het juiste adres. Het kan heel moeilijk zijn en daarom is afvallen onder begeleiding voor veel mensen een uitkomst. 

Onze voedingscoaches in Bodegraven begeleiden je het gehele traject totdat jij je doel hebt behaald. Ook daarna kun je onder begeleiding blijven. Doordat onze coaches BGN geregistreerd zijn vergoed de zorgverzekeraar in sommige gevallen zelfs de investering die jij in jezelf doet. 

Met een persoonlijk voedingsplan gaan we samen met jou aan de slag. Wij richten ons niet op shakes en maaltijdvervangers, maar op pure, echte voeding, zodat afvallen makkelijker wordt. Je krijgt geen dagboek met wat je verplicht moet eten, maar handvaten om zelf aan de slag te gaan. Je coach bespreekt wekelijks de voortgang. Gezond afvallen op verantwoorde wijze

Meer informatie over afvallen

Onze Voedingscoaches

Afvallen Bodegraven
Afvallen Bodegraven
Afvallen Bodegraven

Onze vriendelijke tarieven

Ons persoonlijke voedingsplan is een maandelijks abonnement die je na de eerste looptijd maandelijks op kunt zeggen. Zeg je niet op, dan loopt je abonnement maandelijks door. Voor onze tarieven hoef je het niet te laten. Afvallen was nog nooit zo makkelijk.