Het aanbod van N-Joy Sportcentre

Ontdek het veelzijdige aanbod van N-Joy Sportcentre in Bodegraven met betrekking tot afvallen, gezondheid en ontspanning.

Het aanbod van N-Joy Sportcentre
arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Zelfstandig Fitness
Zelfstandig Fitness

Van zelfstandig fitnessen tot sporten onder begeleiding, hier kan het allemaal. Persoonlijke trainingsschema’s, begeleiding en advies zijn altijd inbegrepen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en sport je altijd verantwoord. Onze locaties beschikken over een groot aanbod aan cardio en krachtapparatuur die heel gemakkelijk te bedienen zijn.

Groepslessen
Groepslessen

Groepslessen in alle varianten: Yoga, Pilates, Xcore, Body Shape, Joy Vitaal (60+), Body Power, Spinning, Zumba, Kettlebelt, Balance, Bootcamp, Senioren Fitness, Aqua Joggen, Aqua Zumba, Aqua Therapie, Aqua Trimmen, Aqua Fitness, Aqua Vitaal, Kidsfit, Teensfit, Hardlopen, HIIT, BBB en Circuit .

Personal Training
Personal Training

Bij N-Joy kun je zowel alleen, samen of in groepsverband werken aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zorgt elke keer voor een vernieuwende training zodat geen training hetzelfde is. Wist je dat je met een trainingsmaatje samen gemotiveerder bent en je doelen daardoor sneller bereikt?

Afvallen onder Begeleiding
Afvallen onder Begeleiding

Wil jij ook afvallen maar wil je dit op een verantwoorde manier doen? Dan ben je voor afvallen onder begeleiding op het juiste adres. Onze voedingscoaches in Bodegraven begeleiden je het gehele traject totdat jij je doel hebt behaald. Doordat onze coaches BGN geregistreerd zijn vergoed de zorgverzekeraar in sommige gevallen zelfs de investering die jij in jezelf doet.

Begeleid Fitness
Begeleid Fitness

De sportschool kan best een grote stap zijn om te zetten. Met onze Life Fitness Circuittraining kan je namelijk op een laagdrempelige manier aan je conditie werken. De apparaten zijn super eenvoudig en er staat altijd een instructeur om je verder te helpen. Je staat er nooit alleen voor en je bent binnen 45 minuten klaar met je training.

Medische Fitness
Medische Fitness

Medische fitness is gericht op sporten en bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut of medisch fitnessinstructeur. Het heeft uiteindelijk een doel, bijvoorbeeld om te revalideren van een blessure of aandoening, maar het kan ook goed zijn voor mensen die hun fysiek willen optimaliseren terwijl ze een onderliggende aandoening hebben.

Hardlooptraining
Hardlooptraining

Drie keer per week gaat Toploper en hardlooptrainer Wilfred met je op pad om je hardlooptechniek te verbeteren, of te trainen voor jouw persoonlijke doel. We verzamelen elke keer op een andere plek en de routes worden aangepast of opgesplitst naar jouw niveau.

Outdoor Bootcamp
Outdoor Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur.

Wellness
Wellness

Even lekker ontspannen kan bij ons zeker! Onze heerlijke sauna staat tot jou beschikking. Bij ons kun je na je sportsessie ook ontspannen onder onze Luxura zonnebank, en waan je jezelf even in de Italiaanse zon. Of zit je vast en heb je last van triggerpoints? Onze sport masseuze kan jouw lichaam weer helemaal tot rust brengen.

N-Joy Home
N-Joy Home

Online coaching en lessen voor iedereen! Sport jij liever vanuit huis, maar zou je wel een personal coach willen? Dan ben je met ons N-Joy@Home pakket helemaal ready. Voor maar €4.95 per maand!

Wat onze leden zeggen

Anja

“Ik train al 3 jaar bij Nicole. Ze helpt je heel goed en luistert naar je wat je wel en niet kan en houdt daar rekening mee. Ze is meelevend en ik voel me erg op mijn gemak bij haar.Voor mij is ze de ideale Personal Trainer, een topper!!”

Anja

Solange

“Super blij met de personal training van Nicole. Het is een vrolijke en energieke meid. Er wordt uitgebreid gesproken en mee gedacht over voeding. Daarnaast word ik op een gezellige en enthousiaste manier gemotiveerd om keihard te trainen. Ben inmiddels al 10kg kwijt!”

Solange

Cernille

“PT is voor mij een stok achter de deur om in beweging te komen en te blijven. Nicole is daarin the best! Ze houdt rekening met wat je aan kan maar daagt je tegelijkertijd uit om steeds het beste uit jezelf te halen en vorderingen te maken.”

Cernille

Marcel

“Ik heb sinds een paar maanden PT bij Nicole. Het is echt wel pittig! Ondanks dat ik Nicole al jaren ken en het dus heel gezellig is, is ze heel professioneel met haar werk bezig. Dus 2 vliegen in 1 klap! Na de PT een heerlijk voldaan gevoel.”

Marcel

Linda

“Sport nu ruim een jaar met veel plezier bij N-joy sportcentra Bodegraven. Ik wilde graag een aantal doelen bereiken wat je met persoonlijke begeleiding nog beter kan bereiken, en ervaar elke PT les als een feestje. We hebben veel lol en ze daagt me uit met alle oefeningen om het beste uit mezelf te halen!”

Linda

left-arrow
right-arrow
Zet nu de 1e stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de 1e stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van zelfstandig fitness tot outdoor bootcamps bij N-Joy Sportcentre!

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meerdere jaren de experts op het gebied van afvallen, gezondheid en ontspanning in Bodegraven. Ons uitgebreide aanbod omvat o.a. de volgende diensten: zelfstandig fitness, groepslessen (ook outdoor!) en Personal Training. Met onze gratis dagpas en onze lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met N-Joy Sportcentre

Maak kennis met N-Joy Sportcentre